Често Задавани Въпроси

Как да се регистрирам в онлайн магазина?

За да се регистрирате в нашия онлайн магазин, трябва да кликнете върху бутона "Регистрация" или "Създаване на профил" и да попълните необходимите данни като име, електронна поща и парола. След успешната регистрация, ще получите потвърждаващ имейл с инструкции за вход в профила ви.

Как да намеря продукт в магазина?

За да намерите продукт в нашия онлайн магазин, можете да използвате функцията за търсене, която се намира в горната част на уебсайта. Въведете ключови думи, свързани с продукта, който търсите, и ще видите списък с резултати, които отговарят на вашето търсене.

Как да добавя продукт в кошницата?

За да добавите продукт в кошницата си, трябва да отидете на страницата с продукта, като кликнете на неговото име или изображение. На страницата на продукта  има бутон с надпис "Купи". Кликнете върху него и продуктът ще бъде добавен във вашата кошница.

Как да завърша покупката?

За да завършите покупката, трябва да отидете във вашата кошница, която обикновено се намира в горния десен или горния ляв ъгъл на уебсайта. В кошницата ще видите всички добавени от вас продукти. След като потвърдите, че всичко е правилно, трябва да следвате стъпките за плащане и доставка. Това включва въвеждане на информация за доставка и начин на плащане.

Свържи се с нас

                  Можеш да се свържеш с нас на телефон:
 +359 888 314686 или ни пиши на info@mediterranium.bg: