Балсамов оцет Ferarini Aragos, 12 г., 100 мл.

120,00лв.
Традиционният балсамов оцет "Арагоста" се откроява със своя кисел вкус, с лекия и деликатен аромат, което го прави подходящ за обогатяване на карпачо, дипове, салати или за овкусяване на червени меса след готвене. Състав: Варена гроздова мъст Алергени: Продуктът съдържа естествени сулфити (не са добавени) Срок на годност: 10 години Вместимост: 100 мл Опаковка: прозрачна стъклена бутилка, картонена кутия Съхранение: Стайна температура Киселинност 5g / 100ml
Добавяне в количката

Балсамов оцет Ferarini Gold, 25 г., 100 мл.

310,00лв.
Традиционният балсамов оцет със ЗНП Gold of Reggio Emilia е направен от варена мъст от два различни вида грозде от лозята в Емилиан, Требиано и Спергола, оставени да ферментират, окисляват и старее в слабата светлина на таваните на притежавания от Ferrarini оцет изби. В този търпелив процес, който продължава най-малко 25 години, под експертната грижа на майстор, вкусът на мъстта се смесва с този на бъчвите от хвойна, рожков и кестен, в които се съхранява. Тази среща на изкуството и природата е тайната на една призната и почитана доброта сред скъпоценните камъни на италианската гастрономия. Състав: Варена гроздова мъст Алергени: Продуктът съдържа естествени сулфити (не са добавени) Срок на годност: 10 години Вместимост: 100 мл Опаковка: прозрачна стъклена бутилка, картонена кутия Съхранение: Стайна температура Киселинност: 5g / 100ml
Добавяне в количката

Балсамов оцет Ferarini Silver, 16 г., 100 мл.

180,00лв.
Традиционният балсамов оцет на Реджо Емилия със ЗНП е взет от сварената мъст от два различни вида гроздови лозя на Емилия, Требиано и Спергола, ферментирали, окисляващи се и стареещи в сенките на подовете на оцет Ферарини. В този търпелив процес, който продължава повече от 16 години, под експертната грижа на майстор, вкусът на мъстта се смесва с този на бъчвите от хвойна, рожков и кестен, в които се съхранява. Тази среща на изкуството и природата е тайната на една призната и почитана доброта сред скъпоценните камъни на италианската гастрономия. Състав: Варена гроздова мъст Алергени: Продуктът съдържа естествени сулфити (не са добавени) Срок на годност: 10 години Вместимост: 100 мл Опаковка: прозрачна стъклена бутилка, картонена кутия Съхранение: Стайна температура Киселинност 5g / 100ml
Добавяне в количката

Балсамов оцет перли, 50 гр.

30,00лв.
Нашите перли с балсамов оцет от Модена са малки, меки сфери, които съдържат най-добрия ни балсамов оцет от Модена, резултат от умело готвене на мъст и грижа за пациента по време на стареене в дъбови бъчви. Състав: Балсамов оцет от Модена 80% (варена гроздова мъст*, винен оцет*, сулфити), вода, сгъстител: модифицирано царевично нишесте, карбоксиметилцелулоза, желиращи агенти: калциев хлорид, натриев алгинат, консервант: калиев сорбат*. * Съдържа сулфити. Алергени: Продуктът съдържа сулфити Капацитет: g 50 Опаковка: Стъклен буркан Съхранение: Да се ​​съхранява далече от слънчева светлина при температура между 4°C / 30°C в затворена опаковка
Още

Панчета, 90 гр.

8,00лв.
Меката консистенция и интензивен вкус правят панчетата Ferrarini, получена от подбрани суровини, особено апетитен салам. Състав: Свински бекон, сол, декстроза, натурални аромати. Антиоксидант: натриев аскорбат. Консерванти: натриев нитрит, калиев нитрат. Тегло: 90 гр. Срок на годност: 110 дни Съхранение: максимум +10°C
Още

Пармезан 180 гр

18,00лв.

Parmigiano Reggiano се произвежда  с млякото на млечни крави, хранени с органичен фураж. Специалната смес от фризийско и джърсейско краве мляко придава на Parmigiano Reggiano особено мек и уникален вкус, дори ако отлежава дълго време. 

Още

Пармезан 24 м. 200 гр

22,00лв.

Parmigiano Reggiano се произвежда  с млякото на млечни крави, хранени с органичен фураж. Специалната смес от фризийско и джърсейско краве мляко придава на Parmigiano Reggiano особено мек и уникален вкус, дори ако отлежава дълго време. Този пармезан е отлежал 22 месеца.

Добавяне в количката

Пармезан 30 м. 200 гр

24,00лв.

Parmigiano Reggiano се произвежда  с млякото на млечни крави, хранени с органичен фураж. Специалната смес от фризийско и джърсейско краве мляко придава на Parmigiano Reggiano особено мек и уникален вкус, дори ако отлежава дълго време. Този пармезан е отлежал 30 месеца.

Още

Прошуто Parma, 90 гр.

18,00лв.
В нашите изби в Lesignano de 'Bagni, на брега на Пармския порой, пред Langhirano, отлежава Пармската шунка със ЗНП Ferrarini. Три прости съставки, месо, сол и много сръчност и страст: така се приготвят нашите пармски шунки в съответствие с най-старите поколения и разпоредбите на Консорциума. Съставки: Свински бут, сол Тегло: 90 гр. Срок на годност: 90 дни Съхранение: максимум +10°C
Още

Салам Emilia, 250 гр.

18,00лв.
Характерната смес от подбрани меса на Salame Emilia Ferrarini съставлява хроматична мозайка от бяло, розово и червено във вкусна комбинация за небцето. Състав: свинско месо, сол, захароза, подправки. Антиоксидант: натриев аскорбат. Консерванти: натриев нитрит, калиев нитрат. Срок на годност: 90 дни Тегло: 250 гр. Съхранение: хладно и сухо място
Още

Салам нарязан Emilia, 90 гр.

9,00лв.
Характерната смес от подбрани меса на Salame Emilia Ferrarini съставлява хроматична мозайка от бяло, розово и червено във вкусна комбинация за небцето. Състав: Свински бут, сол, овкусители, червено вино, захар, подправки. Антиоксидант: натриев аскорбат. Тегло: 90 гр Срок на годност: 90 дни Съхранение: максимум +10°C
Още

Салам шпек, 90 гр.

10,00лв.
Speck Smoked Ferrarini е резултат от точна и стриктна рецепта и търпелива и внимателна ръчна обработка. Скъпоценната композиция от подправки, пушене, леко ароматна и накрая бавна подправка придават на частицата онова безпогрешно качество, отличителен белег на това, което се произвежда с голяма страст. Състав: Свински бут, сол, декстроза, захар, подправки, натурални аромати. Антиоксидант: натриев аскорбат. Консерванти: натриев нитрит, натриев нитрат. Тегло: 90 гр. Срок на годност: 90 дни Съхранение: максимум +10°C
Още

Сирене Пикорино деликатесно

30,00лв.

Pecorino Romano от Giovanni Ferrari e италианско твърдо сирене, което се прави от 100% пастьоризирано овче мляко и се счита за едно от най-старите сирена. Пекориното е по твърдо сирене от пармезана и има леко пикантен вкус

Още

Сирене Пикорино класик

30,00лв.

Pecorino Romano от Giovanni Ferrari e италианско твърдо сирене, което се прави от 100% пастьоризирано овче мляко и се счита за едно от най-старите сирена. Пекорино е бяло до сламено на цвят, консистенцията е кристална и леко ронлива. Има пикантен и леко пикантен вкус

Добавяне в количката

Сирене Проволоне 180 гр

8,50лв.
Вкусът на Ferrarini Provolone е гладък и мек. Богато на протеини и калции. Идеално се комбинира с чаша вино.
Още

Сирене Проволоне с риган 180 гр

8,50лв.

Вкусът на Ferrarini Provolone с риган е гладък и мек. Ригана добавя свежест на сиренето. Богато на протеини и калции. Идеално се комбинира с чаша вино.

Още