Vrosis е хранителна лаборатория, разположена в Александруполис, която винаги се стреми към изключителни вкусове и качествена храна. С течение на годините изключителните и уникални вкусове на гръцките продукти стимулирали интереса им.

Именно чрез този процес се зародила идеята за глобално признаване и ефективно използване на гръцките стоки. Компанията цели да инициира и подчертае собствените си вкусове чрез тестване на различни продукти, което било искрата, която довежда до създаването на „VROSIS“, тяхната лична лаборатория за храни. Водени от забележителния вкус на „тахан“, целта им е да интегрират уникалната суровина в ежедневната диета и рутина.

Таханът е характеризиран като суперхрана, поради високото си съдържание на протеини, комплексни витамини от група В, калций, магнезий, цинк, фосфор и полиненаситени мастни киселини. Заедно с бобовите растения и ядките, той може ефективно да замести животинските протеини. Смята се за идеална храна за групи хора с нужда от повишен прием на протеини, като деца, спортисти и възрастни хора. Той е полезен, тъй като може да подпомогне здравето на костите, правилното функциониране на нервната и мускулната система, като същевременно засилва имунната система, осигурява духовно благополучие, премахва умората, поддържа косата и ноктите в добро състояние, засилва имунната абсорбция, допринася за здраво сърце и др.